«Σφαιράτος» μπαμπάς ο Μπέκαμ

Είναι καλός πατέρας και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ντύθηκε «Μπολτ», κερδίζοντας τον αγώνα 100 μέτρων για γονείς στο σχολείο των παιδιών του.



«Σφαιράτος» μπαμπάς ο Μπέκαμ

Το ζεύγος Μπέκαμ τράβηξε για ακόμα μία φορά τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά σε… σχολείο. Ενώ ο 8χρονος γιος τους, Κρουζ, έπαιρνε μέρος σε αθλητικές δοκιμασίες, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια αποφάσισαν να δείξουν πόσο καλοί σπρίντερ είναι.

Στον αγώνα των 100 μέτρων για τους γονείς των παιδιών του σχολείου, ο Μπέκαμ τερμάτισε πρώτος, ενώ η σύζυγος του πήρε το «ασημένιο μετάλλιο» πίσω από τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.

Το βρετανικό ζεύγος, όπως και το πλήθος του κοινού το διασκέδασε, δίνοντας μάλιστα «ραντεβού» με τους υπόλοιπους γονείς για άμεση… ρεβάνς.

Επιμέλεια: Τάσος Ξενόπουλος