«Σε εξαιρετική κατάσταση ο Τζέραρντ»

Ο Στίβεν Τζέραρντ, σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει ποδοσφαιριστή που πριν από λίγο καιρό χειρουργήθηκε, όπως τόνισε ο Μπρένταν Ρότζερς! «Δεν θα χρειαστεί πολλές μέρες για να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα» τα λόγια του προπονητή των «κόκκινων» που δηλώνει έκπληκτος από την όρεξη του αρχηγού στις προπονήσεις.



«Σε εξαιρετική κατάσταση ο Τζέραρντ»

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ έχουν μπει πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας, επιστρέφοντας στις εγκαταστάσεις του «Μέλγουντ», από την Τρίτη.

Έπειτα από τις πρώτες ασκήσεις ξεμουδιάσματος και τα πρώτα… τρεξίματα στα γήπεδα προπόνησης, αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Στίβεν Τζέραρντ! Τόσο για τα… γένια που αφήνει, όσο και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, παρά το γεγονός πως λίγο πριν πέσει η αυλαία του περσινού πρωταθλήματος είχε χειρουργηθεί στον ώμο.

«Ίσως… κανείς δεν είναι τόσο φρέσκος και τόσο ορεξάτος, όσο είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Έκανε την επέμβαση στον ώμο πριν το φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου, δούλεψε πολύ στην αποθεραπεία του όλο το καλοκαίρι και τώρα είναι έτοιμος. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία και είναι προς τιμήν του όσα έκανε το φετινό καλοκαίρι. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η μέρα που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας δεν θα αργήσει» ήταν τα λόγια του Μπρένταν Ρότζερς για τον αρχηγό της ομάδας.