«Εξετάζει» Μπάρι η Άρσεναλ

Στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ φαίνεται να βρίσκεται το αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάρεθ Μπάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun». Στα 3,5 εκατομμύρια λίρες η ρήτρα του παίκτη. 



«Εξετάζει» Μπάρι η Άρσεναλ

Το συμβόλαιο του Μπάρι με τους «πολίτες» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο 32χρονος βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Μάλιστα  η απόκτηση του Φερναντίνιο από τη Σαχτάρ μειώνει όλο και περισσότερο της πιθανότητες παραμονής του Άγγλου, μιας και στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν πλέον αρκετές επιλογές για τον Χιλιανό τεχνικό.

Η Άρσεναλ βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του Μπάρι, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα παίκτη που έχει πάνω από 500 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και μπορεί να προσδώσει αρκετή εμπειρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων».

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αναζητά στην αγορά έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 32χρονου, ενώ προσφάτως απορρίφθηκε προσφορά της από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Λαρς Μπέντερ και πιστεύεται πως με ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων λιρών  η Άρσεναλ μπορεί να κάνει δικό της τον Μπάρι, από τη στιγμή κιόλας που η Σίτι δεν φαίνεται πως «καίγεται» να τον κρατήσει.