Έκπληξη με Μπάρι θέλει η Άστον Βίλα!

Προσπάθεια για την απόκτηση του αμυντικού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάρεθ Μπάρι, φαίνεται πως θα κάνουν οι άνθρωποι της Άστον Βίλα, σύμφωνα με τη «Mirror». Δύσκολη, αλλά εφικτή η επιστροφή του παίκτη στους «χωριάτες» μετά από τέσσερα χρόνια.



Έκπληξη με Μπάρι θέλει η Άστον Βίλα!

Ο Άγγλος διεθνής μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Σίτι και σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν.

Μετά την απόκτηση των Νάβας και Φερναντίνιο, ο Μπάρι δεν έχει θέση στο ρόστερ των «πολιτών» με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Οι διοικούντες την Άστον Βίλα θέλουν να κάνουν την… έκπληξη και θα προσπαθήσουν να ντύσουν ξανά στα «βυσσινί» τον έμπειρο αμυντικό μέσο, ο οποίος από το 1997 μέχρι το 2009 όταν και αποχώρησε από τους «χωριάτες», είχε πάνω από 400 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το τοπίο θα γίνει πιο ξεκάθαρο, αφού σε περίπτωση που οι δύο πλευρές θέλουν να γίνει ο «γάμος», το οικονομικό ζήτημα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.