«Θα βοηθήσει στον ανταγωνισμό ο Μινιολέ»

Η διαφαινόμενη άφιξη του Σάιμον Μινιολέ στη Λίβερπουλ, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ο Πέπε Ρέινα πρέπει να… ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Όπως τόνισε ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, η παρουσία δύο τόσο καλών τερματοφυλάκων στο ρόστερ, θα βοηθήσει στον υγιή ανταγωνισμό.   



«Θα βοηθήσει στον ανταγωνισμό ο Μινιολέ»

Οι «κόκκινοι», με τη νέα εβδομάδα, αναμένεται να ολοκληρώσουν και την απόκτηση του Μινιολέ, που θα μετακομίσει από τη Σάντερλαντ και το «Στάδιο του Φωτός», στο «Άνφιλντ», έναντι 11 εκατ. λιρών.

Ωστόσο, η προσθήκη του στο ρόστερ του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ο Πέπε Ρέινα θα αποχωρήσει. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, μιλώντας στο «TalkSport», αποκάλυψε ότι είχε πει στον Ισπανό πορτιέρο για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα το φετινό καλοκαίρι, τονίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει στον ανταγωνισμό για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.  

«Ένα από τα πράγματα που μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ, είναι να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό αυτός ο ανταγωνισμός να υπάρχει σε όλες τις θέσεις του ρόστερ. Λίγο πριν το φινάλε της περσινής σεζόν, είχαμε βγει για φαγητό με τον Ρέινα και του εξήγησα τι ακριβώς θα κάναμε το καλοκαίρι και πως θα προετοιμαζόμασταν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήξερε ότι θα παίρναμε τερματοφύλακα. Δεν του προξένησε καμία έκπληξη και πιστεύω ότι μαζί και με τον Μινιολέ, θα έχουμε δύο εξαιρετικούς πορτιέρο» δήλωσε χαρακτηριστικά.