Περνάει ιατρικά ο Κάρολ!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της απόκτησης του Άντι Κάρολ από τη Γουέστ Χαμ με κανονική μεταγραφή! Ο υψηλόσωμος επιθετικός, βρίσκεται στο Λονδίνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τα «σφυριά».  



Περνάει ιατρικά ο Κάρολ!

Ο υψηλόσωμος φορ, ολόκληρη την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, αλλά από το φετινό καλοκαίρι, θα ανήκει ολοκληρωτικά στον λονδρέζικο σύλλογο.

Γνωρίζοντας για τη συμφωνία των δύο εμπλεκόμενων συλλόγων έναντι 15 εκατ. λιρών, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μια και καλή από το «Άνφιλντ» για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Άπτον Παρκ». 

Ο Κάρολ, «ζύγισε» τα δεδομένα, είδε ότι ο Μπρένταν Ρότζερς πήρε και τον Ιάγο Άσπας για τη γραμμή κρούσης, χωρίς να είναι σίγουρη η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες και αποφάσισε να γίνει μόνιμα «σφυρί»!

Όπως μετέδωσε το «SkySports», ο παίκτης σταμάτησε για λίγο τις καλοκαιρινές του διακοπές και βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή.