Αποφασίζει μετά το Ευρωπαϊκό ο Ίσκο
Κατά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 θα αποφασίσει ο Ίσκο αναφορικά με το μέλλον του, όπως δήλωσε ο ίδιος στην «AS».

Σύμφωνα με τον Ίσκο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του, καθώς παρουσιάστηκε αφοσιωμένος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 στο οποίο συμμετέχει με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.
Ο 21χρονος, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και καταλυτικό ρόλο σε αυτή θα παίξει ο χρόνος συμμετοχής που θα παίρνει στον νέο του σύλλογο.
«Δεν υπάρχει τίποτα νέο για να πω και προφανώς δεν θα έλεγα κάτι αν υπήρχε κάποια εξέλιξη. Θα αποφασίσω αφού τελειώσει το Ευρωπαϊκό» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και πρόσθεσε:
«Είμαι υπερήφανος που ενδιαφέρεται για εμένα η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αλλά είναι σημαντικό για εμένα να παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής».