Στα πρότυπα των Ρούνεϊ- Φαν Πέρσι ο Καγκάβα

Να φτάσει στα επίπεδα «επιρροής» που ασκούν στην ομάδα οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ θέλει ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίντζι Καγκάβα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό «Sports Illustrated».



Στα πρότυπα των Ρούνεϊ- Φαν Πέρσι ο Καγκάβα

Ο 24χρονος αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσαρμογή του στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά τη μεταγραφή του από τη Ντόρτμουντ πέρυσι το καλοκαίρι, ωστόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος.

Με δηλώσεις του, ο Καγκάβα επισήμανε πως η αυτοπεποίθηση είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να δουλέψει ώστε να γίνει τόσο καλός όσο και οι «αστέρες» της ομάδας.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη εμφάνισή μου, παρόλα αυτά έπαιξα καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν και αυτό άρχισε να μου δίνει όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση», ανέφερε σε πρώτο βαθμό ο Ιάπωνας διεθνής και κατέληξε: «Σε αυτή την επιχείρηση πρέπει να είσαι σαν τον Ρούνεϊ ή τον Φαν Πέρσι εάν θες να πάρεις τη μπάλα. Θέλω να γίνω ένας παίκτης σαν αυτούς, το οποίο σημαίνει ότι χρειάζομαι αποτελέσματα».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος