Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Ρόμπσον – Κανού

Στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Χαλ Ρόμπσον – Κανού, τονίζοντας ωστόσο πως θα το βρει δύσκολο να αποχωρήσει από τη Ρέντινγκ.



Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Ρόμπσον – Κανού

Η Ρέντινγκ «καταδικάστηκε» να αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ από την επόμενη χρονιά και όπως είναι φυσικό οι φιλοδοξίες κάποιων παικτών της δεν καλύπτονται στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χαλ Ρόμπσον – Κανού, ο οποίος δεν «μάσησε» τα λόγια του, αναφέροντας πως θέλει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στα «σαλόνια».

«Σκόραρα επτά φορές, κάτι που με έθεσε ως τον μέσο με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Ρέντινγκ όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, κάτι το οποίο ήταν πολύ ωραίο σε προσωπικό επίπεδο» είπε αρχικά ο 24χρονος Άγγλος και κατέληξε:

«Ερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας θα μου είναι δύσκολο να αποχωρήσω, αλλά η μεγάλη μου φιλοδοξία είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα σε μία από τις μεγάλες ομάδες αυτής. Καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς μπροστά και να προχωράς προς αυτή την κατεύθυνση».

Γιώργος Σιάφας