Χτυπάει Γκαράι η Γιουνάιτεντ!

20 εκατομμύρια ευρώ θα είναι η τελική πρόταση που θα καταθέσουν άμεσα οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μπενφίκα για την απόκτηση του αμυντικού της ομάδας, Εζεκιέλ Γκαράι, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A Bola».



Χτυπάει Γκαράι η Γιουνάιτεντ!

Το όνομα του Αργεντινού ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ως φημολογούμενος στόχος των «κόκκινων διαβόλων», μόνο που σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, η «φήμη» τελικά θα γίνει πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, για την απόκτηση του Γκαράι, που απ’ ότι φαίνεται θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του νέου προπονητή του συλλόγου, Ντέιβιντ Μόγιες.

Αν πραγματοποιηθεί η μετακόμιση του 26χρονου αμυντικού στους «κόκκινους διάβολους», τότε η παραμονή του Νεμάνια Βίντιτς στο ρόστερ της ομάδας θα είναι κάθε άλλο παρά σίγουρη.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος