«Δεν πωλείται» ο Μαρτίνες!

Τέλος στα σενάρια που θέλουν την Τότεναμ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τη μεταγραφή του Τζάκσον Μαρτίνες στην αγγλική ομάδα, έβαλε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Λουίς Μανσό. «Δεν ενδιαφερόμαστε να συζητήσουμε με κανέναν», δήλωσε χαρακτηριστικά.



«Δεν πωλείται» ο Μαρτίνες!

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του Μαρτίνες «παίζει» στα ρεπορτάζ αρκετών συλλόγων που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η Τότεναμ φαίνεται να είναι ένας από αυτούς τους συλλόγους, με τις φήμες να μιλάνε ακόμα και για πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ από τα «σπιρούνια» στους «δράκους» για την απόκτηση του Κολομβιανού στράικερ.

Με δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Λουίς Μανσό, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως ο πελάτης του δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Πόρτο.

«Ο Τζάκσον Μαρτίνες πάντα μου έλεγε πως θέλει να μείνει στην Πόρτο και δεν θέλει να φύγει. Είναι χαρούμενος με την οικογένειά του και δεν βλέπω να υπάρχει πρόθεση από την ομάδα να τον πουλήσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ατζέντη του Μαρτίνες, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν και δεν ενδιαφερόμαστε να κάνουμε καμία διαπραγμάτευση. Αυτή είναι η αλήθεια».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος