Πρεμιέρα με ήττα

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Ελπίδων η Αγγλία. Το συγκρότημα του Στιούαρτ Πιρς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ιταλία, με το γκολ του Ινσίνιε να διαμορφώνει το 1-0 υπέρ των «Ατζούρι».



Πρεμιέρα με ήττα

Το παιχνίδι είχε από την αρχή καλό ρυθμό. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να βρει στόχο με το 0-0 να είναι αυτό που τις οδήγησε στα αποδυτήρια στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τα «τρία λιοντάρια» να μπαίνουν δυνατά και μέσα σε δύο λεπτά να βλέπουν τον διαιτητή να ακυρώνει τα γκολ που πέτυχαν οι Κλάιν και Ντόουσον.

Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι Ιταλοί ανέβασαν ρυθμό και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Στο 79ο λεπτό ο Ινσίνιε με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μπάτλαντ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0!

Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου οι διοργανωτές Ισραηλινοί έμειναν στο 2-2 με τη Νορβηγία, η οποία θα είναι η επόμενη αντίπαλος των Άγγλων το ερχόμενο Σάββατο (8/6) στις 19:00.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία: Μπάτλαντ, Κλάιν, Κόκερ, Ντόουσον, Ντόουσον, Ρόμπινσον, Χέντερσον, Σέλβεϊ (75' ΜακΊχραν), Ρέντμοντ, Λόου, Γουίκαμ (82' Ντελφουνέσο), Σόρντελ (65' Σάλομπαχ)

Ιταλία: Μπάρντι, Καλντιρόλα, Ντονάτι, Μπιράγκι, Μπιαντσέτι, Μαρόνε (87' Ρόσι), Βεράτι, Φλορένζι, Ιμόμπιλε (60' Γκαμπιαντίνι), Μπορίνι (78' Ντέστρο), Ινσίνιε