Θέλει Αϊντχόφεν ο Μπρούμα

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αμυντικός των «μπλε», Τζέφρι Μπρούμα. 



Θέλει Αϊντχόφεν ο Μπρούμα

Ο 21χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου, ωστόσο δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός από τους ανθρώπους της Τσέλσι, πρώτα στη Λέστερ και τα τελευταία δύο χρόνια στο Αμβούργο.

Η τελευταία δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην αγορά του Μπρούμα, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ένας από αυτούς είναι η Αϊντχόφεν, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Ολλανδού μπακ.

«Ναι, θέλω να πάω στην Αϊντχόφεν. Αυτή την εβδομάδα θα είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αρχικά η Αϊντχόφεν θα πρέπει να μιλήσει με την Τσέλσι, ενώ στη συνέχεια είναι η δική μου σειρά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μπρούμα στο ολλανδικό περιοδικό «Voetbal International».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος