Δίχτυα στην Αργεντινή από την Σάντερλαντ

Τον αριστερό μπακ της Τίγκρε Λούκας Όρμπαν προσπαθεί να αποκτήσει η Σάντερλαντ ενώ ο Πάολο Ντι Κάνιο εξέφρασε την αισιοδοξία του και για την απόκτηση του Ντάνι Ρόουζ με κανονική μεταγραφή.



Δίχτυα στην Αργεντινή από την Σάντερλαντ

Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είχε εντοπίσει το πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Όρμπαν αποτελεί προσωπική του επιλογή και θα κινηθεί για την απόκτησή του ανεξάρτητα με τον αν η Τότεναμ πάρει την απόφαση να πουλήσει τον Ρόουζ, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στις «Μαύρες Γάτες».

Όπως διευκρίνε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο νεαρός αριστερός μπακ θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας και εκεί θα κρινει ο Πορτογάλος αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της Τότεναμ ή αν θα πάρει την απόφαση να τον πουλήσει σε άλλο σύλλογο με τον Ντι Κάνιο πάντως να θεωρεί ότι ο Ρόουζ θα μετακινηθεί στην Σάντερλαντ πριν την έναρξη της σεζόν.