Το πρόγραμμα του International Champions Cup 2013

Τις ημερομηνίες και τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθεί το φετινό τουρνουά International Champions Cup 2013 από τη Guinness ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης. Τσέλσι και Έβερτον εκπροσωπούν την Αγγλία στο θεσμό.   



Το πρόγραμμα του International Champions Cup 2013

Το φετινό καλοκαίρι θα έχει κάτι… διαφορετικό.

Αφού απουσιάζει η μεγάλη διοργάνωση και θα υπάρχει μόνο το Confederations Cup, οι απανταχού φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες σε ένα καινούριο τουρνουά.

Γιουβέντους, Έβερτον, Ρεάλ Μαδρίτης, Λ.Α. Γκάλαξι, Μίλαν, Βαλένθια, Τσέλσι και Ίντερ θα είναι οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές μέρες.

Η έναρξη της διοργάνωσης προγραμματίστηκε για τις 27 Ιουλίου και η αρχή θα γίνει από την Ισπανία και το «Μεστάγια», όπου θα κοντραριστούν η Μίλαν με τη Βαλένθια. Όσον αφορά την Τσέλσι, θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της «περιπέτεια» με παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ, στην Ιντιανάπολις (1/8)

Όσον αφορά την Έβερτον, αυτή θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στοΣαν Φρανσίσκο (31/7).

Ο μεγάλος και ο μικρός τελικός θα πραγματοποιηθούν την 7η Αυγούστου στο «Sun Life Stadium» της Φλόριντα, ενώ τα ματς για την 5η και την 7η θέση θα γίνουν μια μέρα νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο.

Δείτε στο παρακάτω γράφημα πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του International Champions Cup 2013: