«Σφάζονται» στα πόδια του Ντινιέ

Έτοιμες να πέσουν στη «μάχη» για την απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ της Λιλ, Λούκας Ντινιέ, φαίνεται να είναι Λίβερπουλ και Τσέλσι. Στα 10 εκατομμύρια λίρες τα χρήματα που αξιώνουν οι Γάλλοι για την πώλησή του.



«Σφάζονται» στα πόδια του Ντινιέ

Ο 19χρονος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «λιλουά» μέχρι το καλοκαίρι του 2017,  θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στη θέση που αγωνίζεται.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, τη φετινή σεζόν έπαιξε ως βασικός για την ομάδα του 31 φορές, ενώ ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους παίκτες-κλειδιά της εθνικής Γαλλίας Κ-20, κάτι που «τράβηξε» και τα βλέμματα αρκετών ομάδων από το «νησί».

Παρά το γεγονός ότι ο Ράιαν Μπέρτραντ υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν μία επένδυση στο μέλλον και να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα είναι άξιος αντικαταστάτης του Άσλει Κόουλ.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ θέλει να έχει έναν υγιή ανταγωνισμό στη θέση του αριστερού μπακ, στην οποία βρίσκεται ο Χοσέ Ενρίκε.

Παρά τη μεταξύ τους «μάχη», οι δύο αγγλικοί σύλλογοι θα πρέπει να.. αναμετρηθούν και με την Παρί Σαν Ζερμέν η οποία έχει βάλει εξίσου «στο μάτι» τον Ντινιέ.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος