Το Μουντιάλ στόχος του Στέρλινγκ
Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και τη βελτίωση που έχει στις επιδόσεις του με τη Λίβερπουλ, ώστε να καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ του 2014, θέλει ο ακραίος των «κόκκινων», Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο 18χρονος δεν κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας Κ-21 ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο τραυματισμός που έχει στον μηρό δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.
Το γεγονός αυτό απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό τον Στέρλινγκ ο οποίος υπολόγιζε σε κάποιες καλές εμφανίσεις με την εθνική Νέων, ώστε να εντυπωσιάσει τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον.
«Είναι απογοητευτικό γιατί ήθελα πολύ να παίξω στο Ευρωπαϊκό νέων και να αποδείξω στον προπονητή της ανδρικής ομάδας ότι μπορώ να παίξω σε μία μεγάλη διοργάνωση», ήταν τα πρώτα λόγια του Στέρλινγκ ο οποίος συμπλήρωσε: «Όλοι πιστεύουν ότι ο προπονητής προσπαθούσε να με ξεκουράσει, αλλά στην πραγματικότητα ήταν λόγω της φυσικής μου κατάστασης. Για αυτό ο προπονητής με έθεσε εκτός ομάδας. Είναι λυπηρό, αλλά είναι για το καλό μου».
Στη συνέχεια, ο 18χρονος μίλησε για το τι προβλέπει για το μέλλον σε προσωπικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο: «Θέλω να βρω θέση βασικού στη Λίβερπουλ και να έχω καλές εμφανίσεις και να βρεθώ στη αποστολή για το Μουντιάλ στο Ρίο την επόμενη χρονιά. Να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Να δει ο προπονητής μου τι μπορώ να κάνω. Πιστεύω πως η Λίβερπουλ θα πάει πολύ καλά την επόμενη χρονιά».
Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος