Ήθελε Μόντριτς, πάει για Φάμπρεγας

Στην απόκτηση του Λούκα Μόντριτς ήθελε να προχωρήσει ο Ντέιβιντς Μόγες, ωστόσο ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να κινηθεί για την περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγας. 



Ήθελε Μόντριτς, πάει για Φάμπρεγας

Με αυτό τον τρόπο ο Σκοτσέζος τεχνικός θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να πάρει στην Τσέλσι τον Λούκα Μόντριτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο 50χρονος προπονητής θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», αφού αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Πολ Σκόουλς. 

Η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή του Ισπανού χαφ, εφόσον η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να τον πουλήσει και θεωρείται δεδομένο ότι ο Αρσέν Βενγκέρ θα προσπαθήσει να τον φέρει πίσω στο «Emirates». 

Ωστόσο, ο Μόγες θα ήθελε να κερδίσει αυτή την πρώτη μάχη κόντρα με τους «κανονιέρηδες», από τη στιγμή που ο Μόντριτς θα ακολουθήσει τον Μουρίνιο στην Τσέλσι. 

Ακόμη ένας παίκτης που αρέσει στον Σκοτσέζο είναι ο Βέλγος διεθνής, Μαρουάν Φελαϊνί, από την Έβερτον.