Μίλησε με Κάρολ ο Ρότζερς

Μια πρώτη κουβέντα με τον Άντι Κάρολ για να μάθει πώς βίωσε ο Άγγλος επιθετικός τη θητεία του στη Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού, έκανε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς. «Θα μιλήσουμε ξανά για να αποφασίσει πού θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι» τόνισε ο κόουτς των «κόκκινων».   



Μίλησε με Κάρολ ο Ρότζερς

Ο υψηλόσωμος επιθετικός βρίσκεται σε δίλημμα. Θέλει από τη μια να επιστρέψει στη Λίβερπουλ και να εδραιωθεί εκεί, αλλά απ’ την άλλη, βρήκε τον χαμένο, καλό εαυτό του στο «Άπτον Παρκ» και ξέρει ότι η Γουέστ Χαμ τον θέλει για τη γραμμή κρούσης.

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν απ’ όσα θα ακούσει από τον Μπρένταν Ρότζερς στη δεύτερη κουβέντα που θα κάνουν, αφού, αν δεν τον υπολογίζουν ούτε για την επόμενη σεζόν στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, τότε ο διεθνής φορ θα υπογράψει συμβόλαιο με τα «σφυριά».

«Μιλήσαμε για να μάθω πώς βίωσε τη θητεία του στη Γουέστ Χαμ και πώς ένιωθε όταν έπαιζε. Μου είπε ότι απήλαυσε την παρουσία του εκεί, εκτός της περιόδου στην οποία ήταν τραυματίας. Θα μιλήσουμε ξανά για να δούμε τελικά τι θα κάνει με το μέλλον του. Είναι, πάντως, ένα θέμα που θα λυθεί γρήγορα, από τη στιγμή που οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες τα έχουν βρει» δήλωσε στη «Guardian» ο Μπρένταν Ρότζερς.