Θαυμασμός Ζαμπαλέτα για Πελεγκρίνι
Τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι περιμένει ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα, δηλώνοντας τον θαυμασμό του για τις ικανότητες του Μανουέλ Πελεγκρίνι και το ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι ομάδες του Χιλιανού κόουτς.

Οι «πολίτες» αναζητούν τον διάδοχο του Ρομπέρτο Μαντσίνι, προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αρχικά στην Αγγλία κι έπειτα να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο του συλλόγου του Μάντσεστερ, ειδικά μετά την ανακοίνωση περί της αποχώρησής του από τη Μάλαγα στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.
Στο άκουσμα της πιθανής πρόσληψής του, λοιπόν, από τη Σίτι, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και έκανε σαφές ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί του.
«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά οι ομάδες στις οποίες εργάστηκε, έπαιζαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βιγιαρεάλ, η Μάλαγα, όλες. Θα δούμε τι θα γίνει με τον νέο μας προπονητή, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για τις προπονητικές του ικανότητες και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αυτό που έβλεπα από τους συλλόγους στους οποίους έχει βρεθεί» ήταν τα λόγια του 28χρονου μπακ από την Αμερική, όπου βρίσκονται οι «πολίτες» για δύο προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια με την Τσέλσι.