Το ‘χει το… DNA τους!

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το παρατσούκλι «come-back kings» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως ακριβώς το έκαναν αρκετές φορές τη φετινή σεζόν οι άνδρες, έτσι και οι… νεαροί «κόκκινοι διάβολοι», πραγματοποίησαν ηρωική ανατροπή στον τελικό της Πρέμιερ Λιγκ U-21, κατακτώντας τον τίτλο με το 3-2 επί της Τότεναμ!   



Το ‘χει το… DNA τους!

Βλέποντας κάτι τέτοια, όλοι οι αντίπαλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα… τρέμουν και μόνο στην ιδέα της αυτοκρατορίας που μπορεί να χτίσει η ομάδα και τις επόμενες γενιές.

Τα… πιτσιρίκια της Γιουνάιτεντ βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο ημίχρονο του τελικού του πρωταθλήματος από την Τότεναμ, αλλά αποδείχθηκε ότι η ανατροπή είναι στο DNA τους!

Οι Ομπίκα και Πρίτσαρντ είχαν σκοράρει στο 29ο και το 42ο λεπτό αντίστοιχα για τα «σπιρούνια» που πήραν ένα… γερό μάθημα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μάρκιν Βέρμιλ έδειξε το δρόμο στο 60’ και ο Λαρνέλ Κόουλ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 74’ και το 88’ για να πανηγυρίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ στην κατηγορία κάτω των 21 ετών!