Το έκανε… συνήθειο ο Τέρι!(pics)

Δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην Έβερτον. Ε και; Πλέον… το συνήθισε. Ο Τζον Τέρι πήγε στα αποδυτήρια, έβαλε την εμφάνισή του και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Τσέλσι και να γιορτάσει την κατάληψη της 3ης θέσης.   



Το έκανε… συνήθειο ο Τέρι!(pics)

Για να… μην βγούμε κακοί, είναι γεγονός πως δεν έχει φανταστεί και δεν θέλει να φανταστεί τον εαυτό του με άλλη φανέλα.

Το μπλε της Τσέλσι τον εκφράζει απόλυτα και είναι ευτυχισμένος γιατί αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Τζον Τέρι, όπως το έκανε στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον φετινό του Γιουρόπα, το έκανε και στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ!

Χωρίς να αγωνιστεί ούτε λεπτό, είδε τους συμπαίκτες του να παίρνουν τη νίκη (2-1) επί της Έβερτον και να τερματίζουν στην 3η θέση της Πρέμιερ που οδηγεί απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δεν ήθελε και πολύ… Έτρεξε στα αποδυτήρια, έβαλε την εμφάνισή του και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να αποχαιρετήσει για φέτος τους οπαδούς του συλλόγου! Μάλιστα, πήρε και το μικρόφωνο για να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο για τη στήριξη και να δηλώνει ότι την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δυνατός και ενδεχομένως, θα έχει περισσότερη συμβολή στην προσπάθεια της Τσέλσι να πετύχει τους στόχους της.