«Το συμβόλαιο μπορεί να περιμένει»

Διατεθειμένος να βάλει στην αναμονή την υπόθεση της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με την Σουόνσι είναι ο Γκιλιέμ Μπάουζα, αφού θέτει ως πρώτο στόχο τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Πρέμιερσιπ.



«Το συμβόλαιο μπορεί να περιμένει»

Ο 25χρονος στράικερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει χάσει το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν της Τσάμπιονσιπ, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο, δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί μέχρι πρότινος. Ο Μπάουζα έκανε την εμφάνισή του στη Σαββατιάτικη ισόπαλη αναμέτρηση με την Κουίνς Πάρκ Ρέιντζερς (1-1) και πλέον θέλει να αγωνιστεί αρκετά και να συνεισφέρει στο στόχο της Σουόνσι, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

 
«Ο τραυματισμός μου με άφησε περίπου 5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Από τότε, έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια να ενταχθώ και πάλι στο κλίμα της ομάδας. Πριν από μερικά χρόνια ήμουν μέλος της προσπάθειας ανόδου από την Λιγκ1, τώρα είμαι μέλος της προσπάθειας για τα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ. Ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε ακόμα οχτώ παιχνίδια» δήλωσε ο Μπάουζα στο BBC της Ουαλίας, ενώ αναφερόμενος στον σοβαρό τραυματισμό του και το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του, τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τα πάντα. Τη μια μέρα παίζεις καλά, σκοράρεις και όλοι σε αγαπούν και την άλλη τραυματίζεσαι, μένεις έξω και δεν είσαι κανένας. Θα περιμένω να τελειώσει η σεζόν και ό,τι θέλει ας προκύψει».