Φαν Πέρσι: «Πανάξιοι πρωταθλητές»

Η συνέπεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα θετικά αποτελέσματα και η αντοχή που επέδειξε στον… μαραθώνιο της Πρέμιερ Λιγκ, καθιστούν την ομάδα πανάξια πρωταθλήτρια, όπως τόνισε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.   



Φαν Πέρσι: «Πανάξιοι πρωταθλητές»

Ο Ολλανδός αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας στον πρώτο χρόνο θητείας στο «Ολντ Τράφορντ», φανέρωσε το μυστικό με το οποίο ο σύλλογος του Μάντσεστερ κατέκτησε την κορυφή και εξήγησε γιατί η Γιουνάιτεντ στέφθηκε πανάξια πρωταθλήτρια.

«Η ομάδα αυτή έχει απίστευτες ικανότητες. Όλα ξεκινούν από το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και τη δίψα των ποδοσφαιριστών για επιτυχία. Όλοι θέλουν να προσφέρουν και να συμβάλλουν για να φτάσει ο σύλλογος σε επιτυχίες. Κάπως έτσι φτάνεις σε σπουδαία επιτεύγματα. Είναι σαν παζλ που στο τέλος, θα πρέπει να έχεις όλα τα κομμάτια για να κερδίσεις τρόπαια» σχολίασε ο  Φαν Πέρσι στο επίσημο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι των «κόκκινων διαβόλων» και πρόσθεσε:

«Διανύσαμε ένα δρόμο 38 παιχνιδιών και τερματίσαμε πρώτοι. Κάθε μέρα, όλη μέρα, δουλεύαμε όλοι πάρα πολύ για να πετύχουμε το στόχο μας και να επιβραβευτούν οι κόποι μας. Έπειτα από 38 ματς κατακτήσαμε τον τίτλο και αυτό δείχνει ότι είχαμε συνέπεια και αξίζαμε την επιτυχία».