Θέλει …βοήθεια ο Βίλας-Μπόας

Την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή θεωρεί ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ιδανική επιλογή για την Τότεναμ, με τον τεχνικό της ομάδας να πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος του Λονδίνου θα μπορεί να κινείται με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα της καθημερινότητας.  



Θέλει …βοήθεια ο Βίλας-Μπόας

Ο Πορτογάλος τεχνικός ολοκληρώνει την πρώτη του σεζόν στο «White Hart Lane» και θέλει να ολοκληρώσει το επιτελείο του με έναν τεχνικό διευθυντή.

Εξάλλου, αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο είχε συνηθίσει να εργάζεται στην Πόρτο.

«Ελπίζω πως θα έρθει κάποιος γι αυτό το πόστο», δήλωσε ο τεχνικός της Τότεναμ, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν χρειάζεται ένα στέλεχος «που θα ασχολείται μόνο με τις μεταγραφές, αλλά θα επιφορτιστεί και με την κατάρτιση προγραμμάτων για την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών».

Ήδη αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί για αυτή τη θέση, με τον Μάρτιν Γιολ να είναι ένας από τους υποψηφίους. Ο νυν τεχνικός της Φούλαμ έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Τότεναμ και έχει άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του συλλόγου.