Μπέρνσταϊν: «Τεράστια απώλεια»
Ως μια τεράστια απώλεια για το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την αποχώρησή του Ντέιβιντ Μπέκαμ ο Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν. «Είμαι σίγουρος πως η FA θα φροντίσει να τον έχει κοντά της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που ούτως ή άλλως ήταν ένα σοκ, τώρα έχουμε και την απόσυρση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αποτελεί πρότυπο.
Αν κοιτάξει κάποιος τι έχει προσφέρει στην Αγγλία, σίγουρα δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν έκανε τα πάντα για τη χώρα του.
Σίγουρα είναι μια τεράστια απώλεια για το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος πως η FA θα φροντίσει να τον έχει κοντά της. Προσωπικά θα ήθελα να του ευχηθώ κάθε τύχη και κάθε επιτυχία» ήταν τα λόγια του Μπέρνσταϊν.