Ήταν ωραία… με τον Τέρι για παρέα!

Ο Τζον Τέρι δεν θα έλειπε - ούτε - από το φετινό πάρτι της Τσέλσι μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ! Όπως το έκανε και πέρυσι στο Μόναχο, έτσι και στο Άμστερνταμ, έσπευσε να φορέσει την αγωνιστική του εμφάνιση στο φινάλε του τελικού με τη Μπενφίκα και σήκωσε την κούπα παρέα με τον Φρανκ Λάμπαρντ.   



Ήταν ωραία… με τον Τέρι για παρέα!

Έμεινε εκτός για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τελικό, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Πέρυσι, είχε κάνει τη χαζομάρα να χτυπήσει τον Αλέξις Σάντσες και να αποβληθεί στη ρεβάνς κόντρα στη Μπαρτσελόνα, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φέτος, απουσίασε από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο. Δεν θα έμενε, όμως, με… άδεια χέρια σε περίπτωση που η Τσέλσι κατακτούσε τον τίτλο. Είχε πάρει την αγωνιστική του εμφάνιση μαζί στο γήπεδο και… περίμενε.

Ο Ιβάνοβιτς σκόραρε στο φινάλε, η Τσέλσι πήρε την κούπα με το τελικό 2-1 επί της Μπενφίκα και ο Τέρι έτρεξε - όσο μπορούσε - στα αποδυτήρια για να φορέσει τη φανέλα του! «Στολίστηκε» και βγήκε να γιορτάσει τη νέα επιτυχία του αγαπημένου του συλλόγου.

Ήξερε, άλλωστε, ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα τον άφηνε απλά να βλέπει. Έτσι, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Άγγλος μέσος φώναξε τον φίλο του για να σηκώσουν μαζί την κούπα!