Όλες οι κατάρες πάνω στον Τέρι…

Εκτός αποστολής τέθηκε τελικά ο Τζον Τέρι για τον αποψινό τελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Μπενφίκα! Η «κολώνα» της άμυνας της Τσέλσι χάνει ξανά ευρωπαϊκό τελικό μετά τον περσινό του Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ και αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά ότι… έχει «φάει» πολλές κατάρες.   



Όλες οι κατάρες πάνω στον Τέρι…

Ο Άγγλος αμυντικός, παρακολούθησε από τον πάγκο των «μπλε» του Λονδίνου τον περσινό τελικό κόντρα στη Μπάγερν στην «Allianz Arena». Είχε χτυπήσει τον Αλέξις Σάντσεζ εκτός φάσης στο αμέσως προηγούμενο ματς, τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης κόντρα στη Μπαρτσελόνα και αυτή η χαζή ενέργεια, του στέρησε το δικαίωμα συμμετοχής στη γιορτή του Μονάχου.

Εκεί που είδε τους συμπαίκτες του να κατακτούν το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά φυσικά, ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα το σήκωνε μόνο τους. Τον φώναξε ώστε να γιορτάσουν μαζί.

Φέτος, ο Τέρι χάνει δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό με την παρουσία της Τσέλσι στο Άμστερνταμ, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μπενφίκα. Χτύπησε στο ματς πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα το περασμένο Σάββατο, προπονήθηκε μόνος του, το απόγευμα της Τρίτης και δεν πρόλαβε τον αποψινό τελικό. Θα τον δει και αυτόν έξω από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, δίπλα στους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τον Ράφα Μπενίτεθ.

Αν θυμηθεί πάντως και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2008, στη Μόσχα, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε με την επιστροφή του στο Λονδίνο θα πρέπει να κάνει… ευχέλαιο. Τότε, είχε χάσει κρίσιμο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» και είδε τους «κόκκινους διαβόλους» να κατακτούν τον τίτλο.

Είναι προφανές πλέον, ότι έχει «φάει» πολλές κατάρες…