Εκτός ο Αζάρ, στην αναμονή για Τέρι!

Νοκ - άουτ τέθηκε ο Εντέν Αζάρ εν όψει του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μπενφίκα, με τους ανθρώπους της Τσέλσι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Τζον Τέρι, του οποίου η συμμετοχή στη «μάχη» της Τετάρτης είναι αμφίβολη.  



Εκτός ο Αζάρ, στην αναμονή για Τέρι!

Και οι δύο ποδοσφαιριστές των «μπλε» αποχώρησαν τραυματίες από τη νίκη (2-1) επί της ¶στον Βίλα, το περασμένο Σάββατο στο «Βίλα Παρκ».

Οι ενδείξεις ήταν τέτοιες που όλοι ανησυχούσαν λίγο περισσότερο για το χτύπημα του Τζον Τέρι στο αριστερό πόδι παρά για τις μυϊκές ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Εντέν Αζάρ. Το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι, όμως, είδε ότι ο Βέλγος είχε υποστεί πιο σοβαρή ζημιά. Έτσι, παρά το γεγονός πως ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο ¶μστερνταμ για τον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Από την άλλη, ο Τζον Τέρι που χρειάστηκε φορείο για να αποχωρήσει από το «Βίλα Παρκ», είναι αμφίβολος. Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ενημερωθεί για την κατάσταση του ποδιού του από τους γιατρούς της ομάδας και θα περιμένει την τελευταία ενημέρωση, το πρωί της Τετάρτης, ώστε να ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.