Πάει Euro ο ΜακΜάναμαν!

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γουίγκαν στην Πρέμιερ Λιγκ, έκαναν… εύκολη την απόφαση του Στιούαρτ Πιρς να τον καλέσει στην αποστολή της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας για την τελική φάση του Euro 2013 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Ισραήλ.   



Πάει Euro ο ΜακΜάναμαν!

Ο νεαρός άσος των «λάτικς» έχει… βγάλει μάτια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στην Αγγλία. Αν εξαιρέσει κανείς το πολύ άσχημο μαρκάρισμα στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στο «DW Stadium», όταν προκάλεσε ζημιά στο γόνατο του Μασαντιό Αϊνταρά, τότε η γενικότερη εικόνα που έχει παρουσιάσει χαρακτηρίζεται εξαιρετική.

Έτσι, ο Στιούαρτ Πιρς δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει και να τον καλέσει στην αποστολή της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας για το Euro 2013 που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στο Ισραήλ.

Αναλυτικά η αγγλική αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζακ Μπάτλαντ (Στόουκ), Ντέσιαν Ρουντ (Νόριτς), Τζέισον Στιλ (Μίντλεσμπρο)

Αμυντικοί: Στίβεν Κόκερ (Τότεναμ), Ναθάνιελ Κλάιν (Σαουθάμπτον), Κρεγκ Ντόουσον (Γουέστ Μπρομ), Τομ Λις (Λιντς), Ντάνι Ρόους (Τότεναμ), Λουκ Σο (Σαουθάμπτον), Άνταμ Σμιθ (Τότεναμ), Αντρέ Γουίσντομ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Νατ Τσάλομπα (Γουότφορντ - δανεικός από την Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Τομ Ινς (Μπλάκπουλ), Χένρι Λάνσμπερι (Νότιγχαμ  Φόρεστ), Τζέισον Λόου (Μπλάκμπερν), Τζος ΜακΊχραν (Τσέλσι), Καλούμ ΜακΜάναμαν (Γουίγκαν), Τζόντζο Σέλβεϊ (Λίβερπουλ), Άντρος Τάουσεντ (ΚΠΡ - δανεικός από την Τότεναμ)

Επιθετικοί: Μάρβιν Σορντέλ (Μπόλτον), Κόνορ Γουίκαμ (Σάντερλαντ), Γουίλφριντ Ζαχά (Κρίσταλ Πάλας - δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)