«Ναι μεν, αλλά» από Πελεγκρίνι
Σε πλήρη διάψευση των ρεπορτάζ που τον θέλουν να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον τεχνικό της Μάλαγα να αφήνει ωστόσο το θέμα στον αέρα, αφού παραδέχτηκε πως …κάτι υπάρχει.

Ο Πελεγκρίνι εμφανίζεται ως ο επόμενος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, με τις περισσότερες αγγλικές εφημερίδες να κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ κάποιες αναφέρουν πως έχουν …πέσει και οι υπογραφές.
Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής ο Πελεγκρίνι διέψευσε πως υπάρχει το παραμικρό.
«Αυτή την στιγμή που μιλάμε αρνούμαι πως θα είμαι ο επόμενος τεχνικός της Σίτι. Δεν έχω υπογράψει τίποτα και με κανέναν. Ούτε με τη Σίτι, ούτε με τη Ρόμα, ούτε με τη Νάπολι, με καμία ομάδα. Κάθε χρόνο τα ίδια λέγονται. Είναι τιμητικό για μένα, αλλά να ξέρετε πως έχω μια καταληκτική ημερομηνία με τη Μάλαγα και μέχρι τότε δεν μπορώ να μιλήσω με καμία ομάδα», τόνισε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας για να προσθέσει όμως κάτι που έβαλε …φωτιά στα media στο Νησί.
«Μέσα στις επόμενες ημέρες ελπίζω να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα για το εάν θα είμαι στο σύλλογο και την επόμενη σεζόν».