Δεύτερος ο Καραγκούνης!

Δεύτερος πίσω από τον Ντίμιταρ Μπερμπάροφ αναδείχθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης στην ψηφοφορία των οπαδών της Φούλαμ για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς στον σύλλογο του Λονδίνου.



Δεύτερος ο Καραγκούνης!

Στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ, ο Γιώργος Καραγκούνης έφτασε πολύ κοντά στο να διακριθεί ως ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας δεν του έκανε το… χατίρι, καθώς υπερψήφισε τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας μέσος κατέλαβε τη δεύτερη θέση, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι οπαδοί των «κότατζερς» έχουν εκτιμήσει την προσπάθεια που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο «τυπάρας» είναι ο πιο εύστοχος πασέρ της Φούλαμ, τη στιγμή που βρίσκεται και στη δεκάδα της σχετικής λίστας για την Πρέμιερ Λιγκ. Τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Σάσα Ρίδερ.

Για την τιμή που του έγινε, ο Μπερμπάτοφ ανέφερε: «Θέλω μα ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που με ψήφισαν ως τον καλύτερο παίκτης της χρονιάς. Είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζομαι για λογαριασμό της ομάδας, καθώς απολαμβάνω πολύ το ποδόσφαιρο εδώ και είναι ιδιαίτερο που αναγνωρίστηκαν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο οι προσπάθειές μου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και αυτή η διάκριση είναι αφιερωμένη σε όλους τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να παίξω κι άλλα παιχνίδια μαζί τους».

Γιώργος Σιάφας