Ελπίζει σε ανανέωση Μπέιλ ο Βίλας-Μπόας

Την επιθυμία του πως ο Γκάρεθ Μπέιλ θα ανανεώσει με την Τότεναμ, εξέφρασε ο προπονητής των «σπιρουνιών», Αντρέ Βίλας – Μπόας.



Ελπίζει σε ανανέωση Μπέιλ ο Βίλας-Μπόας

Το συμβόλαιο του Ουαλού λήγει το 2016, ωστόσο μετά από την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει, και τα βραβεία να διαδέχονται το ένα το άλλο, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μεγάλους συλλόγους, με πρώτη τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διοικούντες την λονδρέζικη ομάδα, βλέποντας όσα γράφονται στον Τύπο, αλλά αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι την κατάσταση, επιθυμούν διακαώς να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να μείνει στον σύλλογο, ή να πουληθεί με μεγαλύτερη αξία.

Το θέμα είναι ένα. Αν ο Μπέιλ θέλει και αυτός να βάλει υπογραφή σε μια νέα συμφωνία. Ο προπονητής του, Αντρέ Βίλας – Μπόας, έχει ξεκινήσει το… ψηστήρι στον 23χρονο, κάτι που φαίνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του.

«Θα ήταν καλό για τον ίδιο να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Νομίζω πως το αξίζει μετά από την εκπληκτική χρονιά που είχε. Θα μπορούσαμε να αρνηθούμε κάθε σενάριο που βγαίνει στη φόρα. Θα ήταν εξαιρετικό να κάνουμε μια νέα συμφωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Γιώργος Σιάφας