Αγωνιούν Λάμπαρντ και Τέρι

Η επιμονή του Ράφα Μπενίτεθ στο ροτέισον και το γεγονός πως δεν εγγυάται σε κανέναν θέση βασικού, κάνει τους Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Τέρι να αγωνιούν εν όψει του μεγάλου τελικού του Γιουρόπα Λιγκ στις 15 του μηνός, στο Άμστερνταμ.   



Αγωνιούν Λάμπαρντ και Τέρι

Οι δύο «κολώνες» της Τσέλσι, όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους ασφαλώς, δεν θέλουν να καθίσουν στον πάγκο στο σημαντικό παιχνίδι με τη Μπενφίκα και θέλουν, έχοντας… ιδρώσει τη μπλε φανέλα, να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ μετά από αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ, την περσινή σεζόν.

Ωστόσο, δεν θα γνωρίζουν αν  θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι, μέχρι λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού. Αυτό, γιατί παρά τις δοκιμές και τις αλλαγές του Ράφα Μπενίτεθ στις προπονήσεις, ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει φέτος ότι κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη τη θέση του στην αρχική 11άδα.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα για τον τελικό της άλλης εβδομάδας. Έχουμε ματς πρωταθλήματος το Σάββατο και για τώρα κοιτάμε αυτό. Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, θα μπορούμε να μιλήσουμε για τον τελικό» ήταν τα λόγια του υπηρεσιακού κόουτς των «μπλε».