Συμφωνία - «μαμούθ» για Άρσεναλ

Σε συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Puma για τα επόμενα πέντε χρόνια ήρθε η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να βάζουν στα ταμεία τους 170 εκ. λίρες. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από το τέλος της σεζόν 2013-14, ενώ ανοίγει ο δρόμος για τις καλοκαιρινές μεταγραφές.



Συμφωνία - «μαμούθ» για Άρσεναλ

Τριάντα εκατομμύρια λίρες θα βάζει στα ταμεία της ετησίως η Άρσεναλ, καθώς υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών Puma για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, με κάποιες παραμέτρους, οι «κανονιέρηδες» θα εισπράξουν επιπλέον 20 εκ. λίρες, κάτι που κάνει την εν λόγω συνεργασία την πιο ακριβή στη ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Είναι αξιοσημείωτο πως η Άρσεναλ συνεργαζόταν επί 20 έτη με την εταιρεία Nike, η οποία «έσπρωξε» στα ταμεία του συλλόγου τα τελευταία επτά χρόνια, 55 εκ. λίρες.

Μετά τα δημοσιεύματα για τη συμφωνία, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και ούτε θα υπάρξει στο επόμενο διάστημα, αναπτύχθηκε η φημολογία πως ο Αρσέν Βενγκέρ με αυτά τα χρήματα που αναμένεται να εισπραχθούν ετοιμάζεται να κινηθεί δυναμικά στον τομέα των μεταγραφών, με πρωταρχικό στόχο να είναι ο Στέβαν Γέλαβιτς της Φιορεντίνα.

Γιώργος Σιάφας