«Με ήθελε η Μπάγερν!»

Στην αποκάλυψη ότι βρισκόταν στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, πριν αυτός μετακομίσει στην Άρσεναλ, προέβη ο Ολιβιέ Ζιρού.



«Με ήθελε η Μπάγερν!»

Ο Γάλλος διεθνής τόνισε πως υπήρχαν επαφές του μάνατζέρ που τον εκπροσωπεί, με ανθρώπους της Βαυαρικής ομάδας, ωστόσο οι συζητήσεις έμειναν «στάσιμες».

Αυτό συνέβη, γιατί οι διοικούντες της Μπάγερν ήθελαν περισσότερο χρόνο για να αποφασίσουν, αφού προτεραιότητα τους ήταν να βολιδοσκοπήσουν παίκτες από τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματός.

Παρόλα αυτά, ο Ζιρού δήλωσε ευτυχισμένος στην Αγγλία και την Άρσεναλ, επισημαίνοντας πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν υπήρχε άμεση επαφή, όμως ο ατζέντης μου είχε κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπάγερν. Ήθελαν αρκετό χρόνο για να αποφασίσουν γιατί περίμεναν να δουν παίκτες και από το Euro. Τελικά, πήραν τον Μάτζουκιτς που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου επιθετικού και συμπλήρωσε: «Το ότι πήγα στην Άρσεναλ ήταν πολύ καλό για εμένα. Είμαι χαρούμενος εδώ. Το Αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν αυτό που ήθελα».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος