Επιτέλους «το σηκώνει» ο Φαν Πέρσι

Απόλυτα ευχαριστημένος που μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο Αγγλικό πρωτάθλημα, θα σηκώσει τελικά το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, ο πρώτος σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων», Ρόμπιν Φαν Πέρσι.



Επιτέλους «το σηκώνει» ο Φαν Πέρσι

Ο Ολλανδός επιθετικός βοήθησε στον μέγιστο βαθμό την προσπάθεια της Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 25 γκολ.

«Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ να σηκώσει το τρόπαιο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Άστον Βίλα, τραβήχτηκαν ωραίες φωτογραφίες με τους πανηγυρισμούς μας, όμως από αυτές έλλειπε κάτι βασικό: Το τρόπαιο», τόνισε αρχικά ο Φαν Πέρσι, συμπληρώνοντας: «Θα είναι η φωτογραφία που θα κορνιζάρω και θα βάλω στο σπίτι μου. Εγώ, να σηκώνω το κύπελλο της Πρέμιερ Λιγκ. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη στιγμή».

Ερωτηθείς για το αν τελικά η επιλογή του να μεταγραφεί από την Άρσεναλ στη Γιουνάιτεντ του βγήκε σε καλό, ο Ολλανδός στράικερ υπογράμμισε πως δεν θα έφευγε από τους «κανονιέρηδες» αν είχε αμφιβολίες, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως από την πρώτη μέρα που υπέγραψε ήταν σίγουρος ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Έβλεπα τους παίκτες να προπονούνται. Έβλεπα τη συμπεριφορά τους, τον τρόπο ζωής τους, την φυσική τους κατάσταση, τον τρόπο που δούλευε το προσωπικό και ο προπονητής. Όταν όλα αυτά συνδυάζονται, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως στο τέλος της χρονιάς θα στεφθείς πρωταθλητής», κατέληξε ο Φαν Πέρσι.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος