«Πληρώστε για να τον πάρετε»

Δύσκολη θα είναι η «αποστολή» της Άρσεναλ σε περίπτωση που ασχοληθεί με τον Ζούλιο Σέζαρ στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Χάρι Ρέντναπ «προειδοποίησε» τους «κανονιέρηδες» πως αν θέλουν να πάρουν τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, τότε θα πρέπει να έχει… πολλά μηδενικά η προσφορά που θα φτάσει στα γραφεία της ΚΠΡ.   



«Πληρώστε για να τον πάρετε»

Ο 33χρονος πορτιέρο δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει στους Ρέιντζερς μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ και φέρεται να αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Δεν αποκλείεται, όμως, να παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά να αγωνίζεται στο «Έμιρεϊτς». Η φημολογία που θέλει τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει εξαιρετική άποψη για τον Σέζαρ και να σχεδιάζει κρούση στην ΚΠΡ, απασχόλησε τον Χάρι Ρέντναπ που ανέλυσε την κατάσταση:

«Ο Σέζαρ είναι καταπληκτικός τερματοφύλακας. Είναι ανάμεσα στους κορυφαίους. Αν τον θέλει η Άρσεναλ, μπορεί να μιλήσει με τον πρόεδρό μας μόλις έρθει στο “Λόφτους Ρόουντ” για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση. Για να καταφέρει το σκοπό της, όμως, θα πρέπει να καταθέσει και την ανάλογη προσφορά. Αν θέλει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλει και το αντίστοιχο αντίτιμο» δήλωσε ο Άγγλος κόουτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΚΠΡ με τους «κανονιέρηδες» για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.