Βενγκέρ και του χρόνου

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της Άρσεναλ, Πίτερ Χιλ – Γουντ, όσον αφορά τον Αρσέν Βενγκέρ και την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των «κανονιέρηδων» υποστήριξε ότι ο Αλσατός τεχνικός είναι στο πόστο του και την επόμενη σεζόν, χαρακτηρίζοντας «ηλίθια και ανούσια» τα σενάρια που κυκλοφορούσαν.  



Βενγκέρ και του χρόνου

Η φετινή, ήταν μια από τις πιο δύσκολες – αν όχι η πιο δύσκολη – χρονιά της θητείας του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ. Με συνεχείς αποδοκιμασίες από τον κόσμο, χωρίς τρόπαιο για 9η διαδοχική αγωνιστική περίοδο και δίνοντας μάχη για να μπει η ομάδα στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, όλοι πίστεψαν πως ήρθε η στιγμή για να δούμε τον λονδρέζικο σύλλογο χωρίς τον Αλσατό κόουτς στο «τιμόνι».

Παρ’ όλα αυτά, ούτε τα παράτησε, ούτε έχει πρόθεση να το κάνει, τιμώντας στο απόλυτο το συμβόλαιό του. «Όσα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί είναι απλά χαζομάρες και ανούσια πράγματα. Ο Αρσέν είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ όλα τα υπόλοιπα απ’ όσα έχουν γραφτεί, είναι σκουπίδια» ήταν η τοποθέτηση του προέδρου των «κανονιέρηδων», Πίτερ Χιλ – Γουντ.