Κατέθεσε την έφεση η Σάντερλαντ

Η έφεση της Σάντερλαντ για την αποβολή του Στεφάν Σεσενιό στο 70ο λεπτό της ήττας (6-1) από την Άστον Βίλα, βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία της FA. 



Κατέθεσε την έφεση η Σάντερλαντ

Η Σάντερλαντ άσκησε έφεση στην απόφαση του ρέφερι της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα να αποβάλει τον Στεφάν Σεσενιό στο 70ο λεπτό, για μαρκάρισμα πάνω στον Γιακούμπα Σίλα.

Ο 28χρονος επιθετικός των «μαυρόγατων», αντίκρισε την κόκκινη κάρτα έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα στον Γιακούμπα Σίλα, είκοσι λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης στο «Βίλα Παρκ» για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ναι μεν ήταν άτσαλη η κίνησή του, πατώντας τον αντίπαλο, αλλά ο Πάολο Ντι Κάνιο και οι συνεργάτες του θεώρησαν ότι ο Λι Πρόμπερτ, εξάντλησε την αυστηρότητά του βγάζοντας την κόκκινη κάρτα.

Η Σάντερλαντ, έμεινε με δέκα παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο και δέχθηκε άλλα δύο γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 6-1, με το οποίο η Άστον Βίλα έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα παραμονής.

Οι ιθύνοντες των «μαυρόγατων» κατέθεσαν την έφεσή τους για την αποβολή του Σεσενιό και πλέον, περιμένουν την απάντηση της FA. Αν δεν δικαιωθούν, ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της σεζόν με τις Στόουκ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ.