Αποφασίζουν για Ρέντναπ

Εντός των επόμενων 48 ωρών θα αποφασίσουν οι διοικούντες την ΚΠΡ για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον Χάρι Ρέντναπ. Σε δύσκολη θέση ο Άγγλος τεχνικός μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και μετά από το – νέο – ξέσπασμά του κατά των παικτών και των χρημάτων που ξοδεύει ο σύλλογος.



Αποφασίζουν για Ρέντναπ

Ο Ρέντναπ ανέλαβε τους Ρέιντζερς στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, ώστε να διορθώσει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από τον Μαρκ Χιούζ και να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι οι μισθοί των ποδοσφαιριστών ήταν… εξωπραγματικοί και δεν έπρεπε να έχουν κακομάθει τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να βρεθεί από νωρίς στο «στόχαστρο» των ιθυνόντων των Ρέιντζερς.

Ναι μεν η ΚΠΡ έδειξε να συνέρχεται, κυρίως ψυχολογικά, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά οι νίκες ήταν μετρημένες… στα δάχτυλα του ενός χεριού και στην 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, επισημοποιήθηκε ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ μετά το 0-0 με τη Ρέντινγκ στο «Μαντέσκι».

Ο Ρέντναπ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης ξέσπασε κατά πάντων για ακόμα μια φορά, λέγοντας πως: ««Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Δε είναι καθόλου εύκολο να τα αλλάξεις, από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που έχουν συμβόλαιο. Ακούω ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να φύγουν από τη στιγμή που υποβιβαστήκαμε, αλλά που θα πάνε; Αν έπαιζαν καλύτερα ίσως να είχαμε καταφέρει να σωθούμε και τότε να ήθελαν κάποιους από αυτούς άλλε ομάδες. Υπάρχουν αρκετά μεγάλα συμβόλαια, από τα οποία δεν ξέρω αν είναι εύκολο να απαλλαγούμε» τα λόγια αυτά, έχουν δυσαρεστήσει τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τους διοικούντες και οι τελευταίοι, θα τοποθετηθούν επίσημα εντός των επόμενων 48 ωρών για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον Άγγλο προπονητή.