Ρότζερς: «Περηφάνια για την εξάρα»

Με τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και με την περηφάνια να ξεχειλίσει, ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ και τα έξι γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ.



Ρότζερς: «Περηφάνια για την εξάρα»

«Σαν προπονητής, εννοείται ότι είμαι περήφανος όταν βλέπω την ομάδα μου να πραγματοποιεί μια τόσο σπουδαία εμφάνιση και να παίρνει μια τόσο επιβλητική νίκη εκτός έδρας. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και νομίζω ότι έγινε εμφανής η ποιότητα  που χαρακτηρίζει το ρόστερ της ομάδας μας» σχολίασε ο τεχνικός των «κόκκινων» και συνέχισε, αναφερόμενος στον Φελίπε Κουτίνιο:

«Ο Κουτίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ ταπεινός, δουλεύει σκληρά και έχει προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ. Γεννήθηκε με μια μπάλα στα πόδια. Έχει απίστευτες ικανότητες».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκε η ομάδα σε μια εβδομάδα που το θέμα του Λουίς Σουάρες ήταν στο επίκεντρο, τόνισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Το θέμα με τον Λουίς Σουάρες μας επηρέασε, αλλά δέχτηκε την τιμωρία του. Θα ήταν πολύ δύσκολο αν οι ποδοσφαιριστές είχαν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους, αλλά τα καταφέραμε μια χαρά».