Πρώτη επιλογή της Παρί ο Βενγκέρ
Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την επικείμενη αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την τεχνική της ηγεσία το καλοκαίρι.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, όπως ενημέρωσε τους ιθύνοντες τον γαλλικό σύλλογο –σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Parisien»- με τις φήμες να οργιάζουν πως βρίσκεται προ των πυλών της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με την προαναφερθείσα εφημερίδα, αλλά και την «Equipe», πρώτη επιλογή της γαλλικής ομάδας για να την αντικατάστασή του είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Πρόθεσή τους είναι να κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι τον Αλσατό τεχνικό της Άρσεναλ, ενώ κάποια σενάρια θέλουν τον Λεονάρντο να κάθεται στον παριζιάνικο πάγκο την επόμενη σεζόν και τον Βενγκέρ να πιάνει δουλειά το καλοκαίρι του 2014.