Ούτε που την ένοιαξε…

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Κρου εκτός έδρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 38η αγωνιστική της LeagueOne, αλλά… ούτε που την ένοιαξε. Αυτό, γιατί έχει εξασφαλίσει ήδη θέση στα πλέι-οφ ανόδου. Νίκες πήραν και οι άλλοι γηπεδούχοι της βραδιάς, Κρόουλι και Σριούσμπερι, με σκορ 1-0 απέναντι στις Πρέστον και Όλνταμ αντίστοιχα.  



Ούτε που την ένοιαξε…

Στο «Alexandra Stadium», ο Ανέκε ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην Κρου εις βάρος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά η τελευταία είναι πλέον αδιάφορη και όπως στο αποψινό ματς, έτσι και στο τελευταίο της κανονικής διάρκειας της σεζόν δεν θα έχει κίνητρο.

Το μόνο που σκέφτεται, είναι τα πλέι-οφ ανόδου στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να βρεθεί στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη χρονιά.

Η Κρόουλι που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα και θέλει να τερματίσει εκεί, χρειάστηκε το γκολ του Τζόουνς για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πρέστον, ενώ η Σριούσμπερι που θα μείνει στη LeagueOne και τη νέα σεζόν, επιβλήθηκε 1-0 της Όλνταμ με τον Γιάκομπσον να βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα στο 49ο λεπτό.