«Καμπάνα» και ...παραμονή για Σουάρες

Στο ίδρυμα που έχουν ιδρύσει οι οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο θα καταλήξουν τα χρήματα από το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο άσος της Λίβερπουλ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Μένει στην ομάδα ο Ουρουγουανός διεθνής.   



«Καμπάνα» και ...παραμονή για Σουάρες

Ο Ουρουγουανός διεθνής έγραψε πως «ο σύλλογος» τον τιμώρησε «για την απαράδεκτη συμπεριφορά» του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να δοθούν τα «χρήματα  στο Hillsborough Family Support Group».

Νωρίτερα, το βράδυ της Κυριακής, ο Σουάρες είχε αποκαλύψει πως μίλησε τηλεφωνικά με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς για να του απολογηθεί για τα όσα έγιναν το απόγευμα, με τον επιθετικό των «κόκκινων» να δαγκώνει τον Σέρβο αμυντικό. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος του προστίμου, αφού η Λίβερπουλ δεν έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο ο Ίαν Έιρ -εκ μέρους της διοίκησης- τόνισε πως ο «Σουάρες παραμένει στο σύλλογο».

Την ίδια ώρα, από την πλευρά της Αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ ξεκαθαρίζεται πως ο Σουάρες δεν θα έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη, αφού ο Ιβάνοβιτς, ως θύμα επίθεσης, δεν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.