Κι όμως δεν είναι ο Αμπράμοβιτς!
Μπορεί πολύς κόσμος να είχε την εντύπωση πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ο πιο πλούσιος επιχειρηματίας στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως λανθάνει. Το όνομα αυτού με τους περισσότερο «φουσκωμένους» λογαριασμούς είναι αυτό του Άλισερ Ουσμάνοφ, που αποτελεί έναν εκ των ιδιοκτητών της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ μπορεί να μην κινδυνεύει οικονομικά ούτως ή άλλως, ωστόσο οι οπαδοί της μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια βλέποντας τον Άλισερ Ουσμάνοφ, ο οποίος έχει το 30% των δικαιωμάτων του συλλόγου, να είναι πρώτος στη λίστα «Sunday Times Rich List», κάτι που τον καθιστά τον πλουσιότερο επιχειρηματία στην Αγγλία.
Συγκεκριμένα, ο Ουσμάνοφ έχει περιουσία που φτάνει τα 13.3 δις λίρες, τα οποία έχουν προέλθει από επιχειρήσεις εξορύξεων και ξυλείας, ενώ ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι στην πέμπτη θέση με περιουσία που φτάνει τα 9.3 δις λίρες.
Γιώργος Σιάφας