Προσδοκίες για ανανέωση από Μπάρι

Απόλυτα πρόθυμος να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι και να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του είναι ο Γκάρεθ Μπάρι, με τον Άγγλο μέσο να τονίζει πως θέλει να παραμείνει στο σύλλογο και να συσχετίζει την κίνηση αυτή με το μέλλον του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.



Προσδοκίες για ανανέωση από Μπάρι

Ο Μπάρι θέλει να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και ξέρει πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν είναι σε καλή φόρμα.

«Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω προσαρμοστεί μετά από τόσα χρόνια, όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στη φιλοσοφία του συλλόγου γενικότερα. Θα ήθελα να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο», τόνισε ο 32χρονος μέσος, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι.

Οι τραυματισμοί του στους προσαγωγούς τον έχουν κρατήσει εκτός «τριών λιονταριών» και ο Μπάρι ξέρει πως εάν δεν συνεχίσει στους πρωταθλητές Αγγλίας δύσκολα θα συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Είμαι τυχερός που έπαιξα σε πολλά ματς φέτος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλω να μείνω. Ξέρω πως εάν είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι και θα έχω περισσότερες πιθανότητες να είμαι στη Βραζιλία. Μου μένει ακόμη ένας χρόνος και θα μου άρεσε να συζητούσαμε με τη διοίκηση για το μέλλον μου».