Ρέντναπ: «Σχεδόν απίθανο…»

Έτοιμος… για την Τσάμπιονσιπ εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ μετά τη νέα ήττα της ΚΠΡ στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά με σκορ 2-0 από τη Στόουκ. «Είναι πλέον σχεδόν απίθανο να σωθούμε…» τόνισε ο Άγγλος τεχνικός φανερά απογοητευμένος από τους δέκα βαθμούς που χωρίζουν τους Ρέιντζερς από την παραμονή στα «σαλόνια».



Ρέντναπ: «Σχεδόν απίθανο…»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να έχω ζητήσει κάτι περισσότερο από τους παίκτες μου. Έδωσαν τα πάντα και τους το αναγνωρίζω. Δουλέψαμε σκληρά, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν τα καταφέραμε. Πλέον, όλα μοιάζουν πολύ δύσκολα. Είναι σχεδόν απίθανο να σωθούμε. Θα χρειαστούμε κάτι παραπάνω από ένα θαύμα, αλλά θα ανασυνταχθούμε και την επόμενη αγωνιστική θα πάμε στην έδρα της Ρέντινγκ για να πάρουμε τη νίκη και βλέπουμε» δήλωσε ο Ρέντναπ, για να σχολιάσει και την κριτική που ασκείται στην ομάδα του:

«Στη ζωή, τίποτα δεν είναι εύκολο. Τι να κάνω; Να τα παρατήσω και να πάω να παίζω κάθε μέρα γκολφ; Δεν γίνονται αυτά. Δεν γίνεται σε μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη σε 13 ματς, να την αναλάβεις και ξαφνικά να την πας τρένο. Είναι πολύ δύσκολο. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Όλοι λένε ότι αν πέσει η ΚΠΡ θα επανέλθει στην Πρέμιερ την αμέσως επόμενη χρονιά. Αυτό είναι χαζομάρα. Δεν γίνεται να καταφέρεις κάτι τέτοιο αν δεν δουλέψεις και αυτή η ομάδα θέλει πάρα πολλή δουλειά για να καταφέρει να κάνει κάτι καλό…».