Βίλας – Μπόας: «Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά»

Η οργάνωση, η ισορροπία στις γραμμές και η κακή παράδοση της Μάντσεστερ Σίτι στα εκτός έδρας είναι τα μυστικά για να πάρει τη νίκη η Τότεναμ απέναντι τουςς «πολίτες» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», σύμφωνα με τον Αντρέ Βίλας – Μπόας.



Βίλας – Μπόας: «Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά»
Με τη Σίτι να έχει κερδίσει μόλις οκτώ από τα παιχνίδια που έχει παίξει εκτός έδρας φέτος, ο Αντρέ Βίλας –Μπόας τρέφει ελπίδες πως η Τότεναμ μπορεί να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Ωστόσο, ο προπονητής των «σπιρουνιών» αναγνώρισε πως το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι σε καλή φόρμα και είναι δύσκολο να νικηθεί.

«Κατά τη γνώμη μου είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τελευταία και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να τη νικήσεις, ειδικά στην έδρα της, κάτι που φαίνεται και από τη στατιστική. Αλλά μακριά από την έδρα της τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν έχουμε οργάνωση, ισορροπία και δείξουμε επιθυμία και φιλοδοξία, έχουμε μια ευκαιρία. Στα μεγάλα παιχνίδια, απέναντι στις μεγάλες ομάδες έχεις πάντα έξτρα κίνητρο» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Γιώργος Σιάφας