Φεύγει ο Μαστσεράνο

Τελικά ούτε η συζήτηση που είχε με τον Ρόι Χότζον δεν στάθηκε ικανή να πείσει τον Χαβιέ Μαστσεράνο να παραμείνει στην Λίβερπουλ αφού σύμφωνα με πληροφορίες από τον αγγλικό Τύπο ο Αργεντινός μέσος ζήτησε από την διοίκηση του συλλόγου να αποχωρήσει.



Φεύγει ο Μαστσεράνο
Το «μήνυμα» το είχε πάρει ο Χότζον όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του κατά την διάρκεια των διακοπών του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής και δεν μπόρεσε να τον βρει. Ο Μαστσεράνο μπορεί να επέστρεψε στην ώρα του στο Μέλγουντ και να ξεκίνησε προπονήσεις αλλά δεν θέλει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κόκκινους».
 
Ο προπονητής της Λίβερπουλ συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον Αργεντινό και τον μάνατζερ του και εκεί ο Μαστσεράνο του δήλωσε  πως θέλει να φύγει από την Αγγλία.
 
 

Ο Ράφα Μπενίτεθ που ανέλαβε την Ίντερ έχει έτοιμη πρόταση για τον 26χρονο αμυντικό μέσο και αναμένεται να την καταθέσει σύντομα. Εξάλλου ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γουόλτερ Τάμερ είχε τονίσει πως μια μεταγραφή στους πρωταθλητές Ευρώπης θα ήταν «ονειρική» για τον πελάτη του.

Σε αυτή την περίπτωση ο Χότζον θα πρέπει να αναζητήσει λύσεις για την μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ με τους Σουλέι Μουντάρι και Σκοτ Πάρκερ να είναι οι δύο πρώτοι στόχοι. Ο Μουντάρι ανήκει στην Ίντερ και μπορεί να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα εφόσον υπάρξει τέτοια εξέλιξη ενώ ο μέσος της Γουέστ Χαμ δεν είναι προς πώληση και αυτό σαφώς και δεν είναι θετικό για τον 62χρονο προπονητή των «κόκκινων».
 

 

Ο Μαστσεράνο πήγε στην Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2007 από την Γουέστ Χαμ και συμπλήρωσε 140 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα. Πλέον μόνο με θαύμα θα συνεχίσει στο «Άνφιλντ».

TAGS: